"Potser sóc ignorant, però per alguna cosa es comença"

dissabte, 15 de gener del 2011

Llibertat d'expr.. perdó, de discriminació.

La última d'aquest gran govern ja roça els límits de la constitucionalitat. Però clar, no és d'extranyar, amb una ministra de sanitat que va suspendre la biologia a batxillerat.. De fet, per això, si han de venir els altres amb les seves grans idees antiautonòmiques, millor l'anarquisme casi.
Tots sabem que la gran afició que tenen les esquerres a defensar la igualtat i la llibertat, cosa que no acostumen a fer les dretes, opino que més que res per qüestions de prioritats(potser a vegades un error crec). Tot i això, està clar que la igualtat i la llibertat són pilars bàsics i necessaris dins d'una societat. Ara bé, si bé les dretes no en parlen per una qüestió de prioritats les esquerres ho prediquen als quatre vents per pur màrqueting polític. Prediquen la igualtat religiosa per exemple: cada cop que veuen el Dalai Lama, senyal d'una societat respectuosa i multicultural, els i ve un orgasme; ara bé, només el mínim senyal d'una creu, seria motiu per agafar-se la baixa laboral per excés de nàusees, butllofes i demés asquerositats que produeixen.
En concret, la última ha sigut proposar una llei des del ministeri de Sanitat, Política social i Igualtat (Leire Pajín) per no subvencionar les escoles no mixtes. Indendenment de la opinió de voler o no per als teus fills aquest tipus d'educació (jo des de sempre no hi he estat massa a favor, sobretot a partir d'una edat), s'ha de respectar. Però no respecte de manera parcial, sinó respecte de veritat per a tots igual. Perquè s'esforcen en aniquilar tot rastre que ens podria, per exemple, fer que a Espanya se'ns deixés de conèixer per ser els que tenen el nivell d'educació més baix de tot Europa? Això només condueix a la hipocresía: parlen de llibertat però imposen quina educació haurem de donar als nostres futurs fills.

2 comentaris:

  1. Ara està de moda parlar de llibertats i drets socials, dic ara perquè arran de la prohibició de fumar als espais públics es posa en dubte fins i tot l'estat de dret el qual s'ha de basar, per collons, amb els prohibicions. Sinó això seria una casa de barrets.

    Ara bé, Josep, no entenc això que Leire Pajín ha deixat de subvencionar les escoles no mixtes. ¿És que rebien subvencions les altres escoles? ¿Quines? No he llegit la noticia enlloc tot i que m'agradaria fer-ho, creu-me, per poder-ne opinar. Facilita'ns l'enllaç o algun extracte d'on poder-ne destil·lar alguna informació!

    ResponElimina
  2. ho vaig llegir a la vanguardia impresa, digital no hi és, però mira: http://www.forumlibertas.com/frontend/forumlibertas/noticia.php?id_noticia=19065&id_seccion=8
    Tota escola pública o concertada (privada no) rep ajudes de l'estat si segueix les "pautes" de l'educació espanyola. Si no se segueixen aquestes "pautes" (com per exemple, cursar totes les assignatures obligatòries, encara que no hi estiguis d'acord, com per exemple, CMC), l'estat no et subvenciona. El que ara volen fer és que una pauta sigui el fet de ser una escola mixta.

    ResponElimina